Vooraan­kondiging uit­nodiging Betekenis­vol meedoen – Week van de psychiat­rie 23-28 maart

Geplaatst op 3 februari 2020

“Betekenisvol meedoen” is dit jaar het thema van de Week van de Psychiatrie (23 t/m 29 maart ). Er staan veel mensen aan de zijlijn in onze samenleving, te veel!! Mensen die ook gezien willen worden, mee willen doen, mee willen werken, erbij willen horen. Mensen die hun leven zin willen geven.

Reden genoeg er deze week in het hele land aandacht aan te besteden. Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen of mee te denken. Want iedereen heeft er op de een of andere manier mee te maken: cliënten, familie, vrienden, partners, zorgverleners, werkgevers, scholen, regionale werkgroepen, lotgenoten, etc.

Heb jij/heeft u zin in dit kader iets in jouw omgeving te organiseren? Heb je/heeft u ideeën hoe jij/u een bijdrage kunt leveren? Laat het ons weten! Zet het op de landelijke aktiviteitenkalender, te vinden op de website www.weekvandesychiatrie.nl

Gezamenlijk kunnen we onze schouders er onder zetten en een verschil maken. En werken aan een samenleving waar ruimte is voor iedereen en waarin iedereen betekenisvol mee kan doen.

Zaterdag 28 maart vindt de slotbijeenkomst plaats in Utrecht.

Let op: in verband met de ontwikkelingen en geldende adviezen rondom het coronavirus is deze bijeenkomst afgelast. LOC annuleert alle bijeenkomsten tot en met 6 april april, meer informatie lees je in dit bericht

Het belooft een bruisende dag te worden met een plenaire discussie tussen interessante personen uit verschillende maatschappelijke velden (waar onder UWV, bedijfsleven, zorgaanbieders en (familie)-ervaringsdeskundigen) en een diversiteit aan workshops met muziek, film, dans en interactie. Meld je hier aan!

Toegang is gratis, maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese