Wet zorg en dwang in de thuis­situatie | Webinar terug­kijken

Geplaatst op 20 oktober 2020

De Wet zorg en dwang (Wzd) is een nieuwe wet die zorg met dwang regelt. Die zorg kan je nu ook thuis krijgen. Maar hoe gaat dat dan? Wat mag wel en wat mag niet? In dit webinar gaat LOC-adviseur Tiske Boonstra in gesprek met een cliëntvertrouwenspersoon van Zorgstem over de (on)mogelijkheden van onvrijwillige zorg thuis. Zorgstem biedt cliëntvertrouwenspersonen voor de Wzd en kent dus als geen ander de rechten van de cliënt. Ken jij ze ook?

Terugkijken webinar

Het terugkijken van de webinar duurt ongeveer een uur. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van de webinar is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Het terugkijken van dit webinar is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Webinar terugkijken

Om dit webinar terug te kijken, kun je een link aanvragen via onderstaande button:

Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je de webinar met dit gesprek terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese