26 oktober symposium ‘preven­tie aan zet’: praat u mee?

Op 26 oktober- in de middag- organiseert het Trimbos-instituut het symposium "Preventie aan zet! gezondheid van jong tot oud'. Op het symposium spreken beleidsmakers, de wetenschap en gemeenten over wat wel en wat niet werkt op het gebied van preventie van mentale problemen en middelengebruik (alcohol, tabak en drugs). In het publiek zitten proffesionals uit de zorg, wetenschap en gemeenten.

Eén van de onderdelen van het symposium is een gesprek tussen de verschillende generaties en hiervoor zijn we nog op zoek naar twee 60-plussers die willen meepraten over dit interessante onderwerp. Over wat zij om zich heen zien qua psychische problemen en middelengebruik en wat er moet gebeuren om dit te voorkomen.

Wilt u meepraten over dit actuele onderwerp vanuit uw expertise? Neem dan contact op met Anneloes Lubbinge, alubbinge@trimbos.nl, telefoonnummer:06-12159062.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese