Denk mee over hoe empathisch vermogen optimaal ingezet kan worden in de relatie profes­sional – cliënt

Wie wil met ons meedenken over hoe empathisch vermogen optimaal ingezet kan worden in de relatie tussen professionals en cliënten? Uit onderzoek blijkt dat professionals niet altijd optimaal hun empathisch vermogen inzetten in het contact met kinderen, jongeren en/of ouders. Wat maakt dat dit zo is?

Wij zijn 1ste en 2de jaars studenten van de studie Social Work aan Avans Hogeschool en werken samen met LOC Jeugd aan het thema ‘empathie’. Door gesprekken met professionals, jongeren, ouders, beleidsmakers etc. proberen wij een beter beeld te krijgen van hoe empathisch vermogen optimaal kan worden ingezet in het werkveld.

Wil jij meedenken over empathie?

Ben jij een professional, jongere, ouder, beleidsmaker, of een op andere wijze geïnteresseerde, die met ons mee wil denken over het thema ‘empathie’? Neem dan voor 17 december 2019 contact op met cheyenne.bron@hotmail.com.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese