Even bijpraten

Zodra er een online cursus is ben ik er als de kippen bij. De onderwerpen in de clientenraden worden steeds ingewikkelder en ik wil niet uit mijn nek gaan zitten kletsen of iets maar half of helemaal niet begrijpen. Soms kom ik wel eens in een bijeenkomst terecht die niet voor mij bestemd is,maar daar wordt nooit moeilijk over gedaan gelukkig. Om een beetje reclame te maken voor LOC zeg ik, mensen waag het erop, druk eens op een verkeerd knopje en geniet van het aanbod.Leren is doen, Hartelijke groet Claire

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klazien Teeuwissen 7 dagen geleden

HA Claire,

Wat leuk dat je dit voor LOC hebt geschreven. Dank je wel.

Ook het online geven van de cursus; “analyseren van problemen en vraagstukken” is best een hele uitdaging.  Op papier klopt het allemaal wel, maar hoe pakt dat uit in de praktijk?

Cursussen kunnen soms gaan over het proces of ‘technische kennis’ vergaren. Of het gaat over hoe je samen medezeggenschap vorm of inhoud geeft. En gaat het over goed luisteren naar de achterliggende gedachten en het stellen van vragen en door te vragen: omdat…, want ….??

Ik zeg je na: waag het erop en geef je op voor een van de vele cursussen die LOC aanbiedt!

Reageer op dit bericht
Thom van Woerkom 13 dagen geleden

Hoi Claire, iedereen is zeker welkom bij onze bijeenkomsten, online of fysiek. Je hebt altijd een actieve bijdrage die volgens mij zeer gewaardeerd wordt. Helemaal gelijk dat je iedereen aanmoedigt om eens aan te haken bij een bijeenkomst. Je leert elke keer wel weer iets van elkaar. Goed weekend!

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.