Regiovisie jeugdhulp #1: ‘Maak duidelijk: welke zorg is er? En wie doet wat?’

Maar ook: ‘Zie jongeren en ouders als expert. Betrek hen daarom te allen tijde bij het nemen van beslissingen.’ En: ‘Maak een klantreis waarbij je uitlegt welke zorg er beschikbaar is’.  ‘Zorg voor betere afstemming tussen alle betrokkenen bij het gezin’ En ook: ‘Organiseer mogelijkheden voor ouders om elkaar te ontmoeten. Dat helpt ons te beseffen dat we er niet alleen voor staan. En we kunnen leren van elkaar. Dat sterkt ons.’

Het zijn enkele uitkomsten van de bijeenkomst van dinsdagavond 16 november. Het was de eerste van de vier bijeenkomsten over dat wat volgens jongeren en ouders belangrijk is bij het maken van een regiovisie op jeugdhulp. De komende weken volgen er nog drie online bijeenkomsten, georganiseerd door LOC.

Wil je ook meepraten? Dat kan. Er zijn nog plekken beschikbaar. Klik op de datum passend bij jouw regio en vul het aanmeldformulier in.

Waarom deze bijeenkomsten? In dit filmpje vertelt Gregory treffend waarom we deze bijeenkomsten organiseren. 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese