Uit­nodiging thematafel contact en com­municatie d.d. 8 maart 2023 – gericht aan profes­sionals en cliënten (ouders) die te maken hebben gehad met een kin­derbescher­mingsmaat­regel

Geachte meneer, mevrouw,

De Raad voor de Kinderbescherming, Veilig Thuis en de Jeugdbescherming in de regio Overijssel/IJsselland willen leren van de ervaringen van ouders en kinderen. Daarom organiseert de Raad voor de Kinderbescherming samen met Veilig Thuis en Jeugdbescherming op woensdagavond 8 maart een thematafel in Zwolle om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het onderwerp is het contact en de communicatie tussen cliënten en medewerkers van deze organisaties. We zoeken hiervoor professionals en vooral ook ouders die te maken hebben gehad met een kinderbeschermingsmaatregel. Meer informatie is te raadplegen in de bijgevoegde uitnodiging, inclusief hoe geïnteresseerde ouders en professionals zich kunnen aanmelden (thematafel@rvdk.nl). We hopen u de 8e te morgen verwelkomen.   

Namens het team thematafels,

Vriendelijke groet, Élise van Pul

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese