Harry Berben, bevlogen vrij­williger van het Netwerk LOC Limburg

Geplaatst op 17 oktober 2022

Met passie en gedrevenheid zet Harry Berben zich inmiddels meer dan 25 jaar in voor cliëntenraden in Limburg en in het bijzonder voor de cliëntenraden in de regio Parkstad en in de gemeente Heerlen. Niet voor niets werd hij benoemd tot Bijzonder Heerlenaar: van harte gefeliciteerd!

Bijzonder Heerlenaar

Harry is begonnen als bestuurslid van het Provinciaal Overleg Cliëntenraden Limburg (POCL), een netwerk van cliëntenraden van verpleeghuizen in Limburg. In 2000 is POCL aangesloten bij het netwerk van LOC-Limburg. Al die jaren is Harry een bevlogen en betrokken lid gebleven van het Netwerk LOC-Limburg. Met respect en oprechte aandacht voor de medemens, voortvarend en doortastend.

Harry zet zich met veel verve, enthousiasme en vasthoudendheid in voor het realiseren van waardevolle zorg in de regio.Op 1 oktober werd Harry Berben door burgemeester Roel Wever en wethouder Peter van Zutphen van de gemeente Heerlen benoemd tot Bijzondere Heerlenaar. Deze titel heeft Harry dubbel en dwars verdiend voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger voor de stad, met name voor de parochie, de zorgsector en ouderen.

Van harte gefeliciteerd!

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese