“We maken van deze week een feestje” Danieke en Petra bij Amarant

Geplaatst op 7 oktober 2021

“Medezeggenschap? Dat is toch de cliëntenraad? Dat horen we nog steeds regelmatig. Meteen daarop volgt dan vaak een zucht, een frons of een ‘saaaaai’. Wanneer het antwoord op de vraag wat medezeggenschap is bij zowel medewerkers, jongeren als verwanten wordt beantwoord met ‘Leuk!’ of ‘Vanzelfsprekend!’, zit onze taak als consulent erop.” Zo zeggen Danieke en Petra, beide consulent cliëntmedezeggenschap bij Amarant.

Instagram takeover: Danieke en Petra nemen je mee

Tijdens deze Week van de Medezeggenschap geven Danieke en Petra via een Instagram takeover graag nog meer aandacht aan cliëntmedezeggenschap. “We willen ons enthousiasme delen en hopen anderen hiermee te inspireren. Goede voorbeelden van medezeggenschap, tutorials en winacties. We gaan van deze week een feestje maken!”

Petra legt uit: “Amarant stelt al een tijdje medewerkers en cliënten in de gelegenheid om anderen via de ‘instagram takeover’ een kijkje in hun dagelijkse leven te geven. De Week van de Medezeggenschap vonden we de uitgelezen kans om medezeggenschap eens wat extra aandacht te geven en te laten zien hoe leuk het is. We hopen te laten zien dat medezeggenschap leuk is en ook in kleine dingen zit dus helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Of we dat echt bereiken zien we denk ik na deze week pas.”

Volg Danieke en Petra deze week via Instagram

Wil je de dames volgen? Dat kan via @stichtingamarant. Hieronder zie je vast een overzichtsfoto van deze instagram-account:

Meer weten

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese