Aan­kondiging: Week van de Medezeg­genschap 2024!

Geplaatst op 15 mei 2024

In 2024 organiseert LOC Waardevolle zorg voor de vijfde keer de Week van de Medezeggenschap. Een lustrum! En dat mag gevierd worden. Meer informatie over de Week en het programma volgt binnenkort, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. En zet alvast in je agenda: 4 tot en met 10 oktober: Week van de Medezeggenschap 2024!

Programma 2024

Dit jaar gaat de Week van de Medezeggenschap van start met een groot festival in Deventer op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober. Dit is een samenwerking met Espria Ledenvereniging en belooft twee dagen volop ontmoeting, inspiratie en verbinding en verdieping. In de dagen daarna (7 tot en met 10 oktober) ligt de nadruk, net als vorig jaar, op de lokale acties en activiteiten om medezeggenschap in de schijnwerpers te zetten. De Week van de Medezeggenschap sluit af met een late night show met onder andere alle hoogtepunten van de Week. 

Doe je mee?

De Week van de Medezeggenschap 2024 vindt plaats van vrijdag 4 oktober tot donderdag 10 oktober. Wil je samen met een LOC-adviseur een activiteit op jouw locatie organiseren? Neem dan contact op met de vraagbaak: vraagbaak@loc.nl of 030-2843200. Houd cliëntenraad.nl en de wekelijkse nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over de organisatie en het programma van de Week van de Medezeggenschap 2024. 

Luistertip

De Waardecast waarin Mieke Hollander in gesprek gaat met Theo van Ooi over onder meer de Week van de Medezeggenschap.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese