InCon­tactStaan: hoe doe je dat als cliënten­raad ambulante zorg? (VOL)

  • 3 oktober 2023
  • 19:00 - 20:30
  • online vanaf je eigen locatie

Let op: deze bijeenkomst is volgeboekt, je kunt je niet meer aanmelden.

Om te komen tot een waardevolle behartiging van gemeenschappelijke belangen van cliënten is het belangrijk om helder te hebben waar je als raad voor staat en te weten wat cliënten willen. En het is van belang om voldoende mensen in de raad te hebben, te krijgen en te behouden. Door uitwisseling en reflectie kom je tot inzichten hoe de cliëntenraad optimaal in contact kan staan naar en met de achterban en andere samenwerkingspartners. Aan de hand van 6 stappen bespreken we wat er nodig is om waardevolle contacten te realiseren.

Kosten

Tijdens de Week van de Medezeggenschap zijn alle cursussen en bijeenkomsten kosteloos voor zowel leden als niet-leden van LOC.

Is je cliëntenraad nog geen lid van LOC en wil je meer weten over de lidmaatschapsvoordelen? Op de pagina lid worden staat alle informatie over het lidmaatschap.

Hoe werkt een online sessie?

De sessie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online sessie.
Ongeveer een week van te voren ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online sessie heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de sessie, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese