Week van de Medezeg­genschap

  • 6 oktober 2022
  • 09:00 - 20:00
  • in Utrecht én online én op je eigen locatie

Van 3 tot en met 7 oktober organiseren we weer de Week van de Medezeggenschap. Dit wordt een week vol inspiratie, ontmoeting en verdieping in medezeggenschap en Waardevolle zorg. Houd daarom in de week van 3 t/m 7 oktober ruimte in je agenda… meer informatie volgt!

Programma Week van de Medezeggenschap 3 tot en met 7 oktober

De week staat gepland. Aan het programma wordt nog gewerkt. Uiteraard is jouw mening van harte welkom. Misschien heb je tips en suggesties voor tijdens de week. Of misschien wil je zelf wel een bijdrage leveren. We horen graag van je! Jouw tips en ideeën zijn welkom onder dit bericht, of stuur een e-mail naar: vraagbaak@loc.nl

Goed om te weten:

We kunnen alvast verklappen dat we werken aan een programma waarbij we elkaar echt kunnen ontmoeten. Tijdens deze week van de Medezeggenschap komen we fysiek bijeen. De meeste leden geven ook aan dat ze online bijeenkomsten ook prettig vinden. Daarom kiezen we er deze week voor om zowel fysiek als online samen te komen.

En… grijp je ook dit jaar de kans om juist tijdens deze week de meerwaarde van medezeggenschap binnen je eigen organisatie op de kaart te zetten? Afgelopen jaren kwamen er veel mooie voorbeelden voorbij!

Zo blijf je op de hoogte

Door je nu alvast aan te melden, blijf je automatisch op de hoogte. Meld je aan via onderstaande knop

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.