Fees­telij­ke kick-off Week van reflectie 22-nov ‘Hart voor goede zorg’

Geplaatst op 11 oktober 2021

Op 22 november gaat de Week van de Reflectie dit jaar van start met een feestelijke kick-off tijdens Congres ‘Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg’. LOC draagt de Week van de Reflectie al jaren een warm hart toe, omdat die week speciaal bedoeld is om aandacht te vragen voor belangrijke vragen die spelen in de zorg.

Congres ‘Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg’

De Week van reflectie gaat maandag 22 november 2021 van start met het inspirerende congres ‘Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg’. Een unieke dag met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg, UMC Utrecht; Frank van der Linden, voorzitter Raad
van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. René ten Bos, hoogleraar filosofie Radboud Universiteit e.a. En u kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops over actuele thema’s. U bent van harte welkom.

Het congres ‘Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg’ gaat 22 november 2021 van start met de feestelijke opening van de Week van reflectie. Tijdens de Week van reflectie staat goede zorg centraal, en ruimte voor ethiek en ethische reflectie. Zorginstellingen in het hele land doen mee aan de Week van reflectie, die in veertien jaar is uitgegroeid tot toonaangevend initiatief.

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het congres; prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en directeur/bestuurder Academisch Hospice Demeter, Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; dr. Monique Bussmann, verplegingswetenschapper, lectoraat ‘Persoonsgerichte Zorg’ Kenniscentrum Zorginnovatie, Hogeschool Rotterdam; en prof. dr. René ten Bos, hoogleraar Filosofie Faculteit der Managementwetenschappen Radboud Universiteit. De inspirerende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema’s. Kleine groep deelnemers. Er is alle ruimte voor interactie en dialoog. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Bekijk het overzicht van workshops

Profiteer van vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 195,- p.p., inclusief heerlijke lunch, koffie/thee en documentatie. Na 21 oktober 2021 is uw
bijdrage € 245,- p.p. Prijzen excl. BTW.

Praktische informatie

Datum: maandag 22 november 2021
Tijd: 10.00 – 17.00 uur; ontvangst vanaf 9.30 uur
Plaats: Meander MC, Amersfoort
Deelnameprijs: tot 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 195,- p.p., inclusief heerlijke lunch, koffie/thee en documentatie. Na 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 245,- p.p. Prijzen exclusief BTW.

Groepskorting

Komt u met meerdere collega’s van uw organisatie naar ons congres? Profiteer van de aantrekkelijke groepskorting. Geïnteresseerd? Vraag meer informatie aan: Informatie over groepskorting

Voor wie

Zorgprofessionals, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, jeugdhulpprofessionals, directeuren en bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, medewerkers jeugdgezondheidszorg, leden VAR (Verpleegkundigen Advies Raad), welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, docenten & studenten zorgopleidingen, leden PAR (Professionele Adviesraad), zzp’ers in de zorg en jeugdhulp, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of Per e-mail Week van reflectie

www.weekvanreflectie.nl

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese