Het speelveld van de raad | Terug­kijken webinar

Geplaatst op 15 oktober 2020

In het kader van ‘samenwerking binnen de organisatie’ openden LOC-adviseur Theo van Ooi en coördinator medezeggenschap Thom van Woerkom de tweede dag van de Week van de Medezeggenschap met een gesprek over het speelveld van de cliëntenraad. In het werk van de cliëntenraad wordt vaak gekeken naar de samenwerking met de bestuurder. Maar de raad heeft daarnaast ook nog veel andere partners waarmee hij samenwerkt. Dit gesprek gaat nader in op het speelveld van de raad en over welke rollen de verschillende partijen hebben, ook in de onderlinge samenwerking.

Terugkijken webinar

Het terugkijken van de webinar met dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van de webinar is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Deelname is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 15 euro per persoon.

Webinar terugkijken

Om dit gesprek terug te kijken, kun je een link aanvragen via onderstaande button:

Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je de webinar met dit gesprek terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese