Ook digitaal meedoen tijdens landelijke dag Zorg Thuis en Ambulante begeleiding 23/​11

Geplaatst op 8 november 2021

Op 23 november wordt er door LOC opnieuw een Landelijke dag Cliëntenraden Zorg Thuis en Ambulante begeleiding georganiseerd. Thema van deze dag is “actieve en inactieve manieren om informatie te krijgen vanuit de achterban”. Je kunt de dag zowel fysiek bijwonen op locatie in Utrecht als digitaal meedoen!

Het doel van de dag is om te kijken naar alle vormen van informatie die een cliëntenraad thuiszorg of ambulante begeleiding mogelijk aan kan pakken om inzicht te krijgen in de wensen, ervaringen en behoeften van de achterban, de cliënten waar je het voor doet! Daarbij kun je denken aan informatie die beschikbaar is voor de cliëntenraad via de organisatie, zoals de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek, het (jaar)overzicht van klachten, maar ook bijvoorbeeld een overzicht van meldingen van incidenten die zich hebben voorgedaan binnen de thuiszorg / ambulante begeleiding. 

Er is nog plek voor deelname, dus meld je aan om samen met andere cliëntenraden informatie op te halen en informatie uit te wisselen!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese