Themabijeen­komst ‘Krachtige Cliënten­raden’

Geplaatst op 13 september 2023

Maandag 16 oktober organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam weer een themabijeenkomst. Dit keer is het thema ‘Krachtige cliëntenraden’.

Cliëntenraden hebben een belangrijke rol in de organisatie. Maar is die rol wel sterk genoeg en wat zou er beter kunnen? Goed functioneren van een raad hangt van verschillenen factoren af, zoals de bezetting van de raad en de facilitering vanuit de organisatie belangrijk. Veel raden zijn op zoek naar nieuwe leden. Maar hoe vind je die?

Bevlogen en kundige sprekers nemen ons mee in het werk van cliëntenraden. We krijgen tips en handvatten voor het werk en we hebben tijd om informatie met elkaar uit te wisselen. De definitieve invulling van het programma en de locatie worden nog bekend gemaakt.

Datum: Maandag 16 oktober 2023
Tijd: 17:00 uur inloop, 17:30 uur start bijeenkomst, 20:00 uur afsluiting

Aanmelden

Deelname is gratis voor Amsterdamse cliëntenraden. Aanmelden kan via Cliëntenbelang Amsterdam: info@clientenbelangamsterdam.nl

Het Platform cliëntenraden langdurige zorg Amsterdam wordt ondersteunt door LOC Waardevolle zorg en Cliëntenbelang Amsterdam.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese