Met kennis van zaken aan tafel met bestuurder over de begroting van 2020

Geplaatst op 8 november 2019

Het is november, dus de begroting voor komend jaar komt er weer aan. Heb je ook moeite met lezen van alle cijfertjes, posten en balansen en zou je graag meer zinnigs willen zeggen over de begroting? LOC helpt jou als cliëntenraadslid hierbij graag.

  • Je kunt iemand van de expertpool Zorg en Geld vragen om met jou naar de begroting te kijken. In een kort gesprek neemt iemand dan vrijblijvend de belangrijkste thema’s in de begroting met je door.

Om met iemand van de expertpool in contact te komen, bel of mail je met de vraagbaak van LOC.

Aarzel niet contact op te nemen, zodat je met kennis van zaken met de bestuurder in gesprek kan over de begroting van 2020!

De Expertpool Zorg en Geld ondersteunt cliëntenraden bij het begrijpelijk maken van de cijfers in de jaarrekening. Ook biedt de pool ondersteuning bij het formuleren van goede vragen aan bestuurders. De Expertpool doet dit met gedegen kennis over jaarrekeningen en begrotingen en het verhaal áchter de cijfers. Met een ruime ervaring in de bestuurlijke context. Zo ondersteunt de Expertpool cliëntenraden om het adviesrecht op de jaarrekening goed in te vullen. Leden van de Expertpool hebben een financieel-juridische achtergrond en staan je graag ter zijde.
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese