Eerste terugblik + terug­kijken opening Week van de Medezeg­genschap

Geplaatst op 9 oktober 2020

“De eerste Week van de Medezeggenschap is voorbij. Er zijn heel veel mooie workshops geweest met een actieve bijdrage van cliëntenraden.” “Alle mooie gesprekken en uitwisselingen bevestigen voor mij dat medezeggenschap noodzakelijk, actueel en vooral van een enorme waarde is voor mensen die zorg nodig hebben.”. Zo blikken de LOC-coördinatoren terug. Ook deelnemers zijn enthousiast. De opening van de week kun je hier terugkijken.

Eerste terugblik

“Ik ben er trots op dat we ondanks alle beperkingen die deze tijd met zich meebrengt toch zoveel (meer dan 60!) online ontmoetingen hebben kunnen realiseren. We misten het contact in de wandelgangen. Tegelijkertijd bood juist het feit dat de week online was veel mensen die anders niet konden komen de mogelijkheid om mee te doen.Dank aan alle workshopleiders en de voorbereiders van deze week. Door jullie inzet is deze week een groot succes geworden!” – Marthijn Laterveer.

Thom van Woerkom vult aan: “Ik ben oprecht onder de indruk van deze Week. Niet alleen van de diversiteit aan sessies, maar vooral door het enthousiasme en de gedrevenheid van alle deelnemers. Alle mooie gesprekken en uitwisselingen bevestigen voor mij dat medezeggenschap noodzakelijk, actueel en vooral van een enorme waarde is voor mensen die zorg nodig hebben.”

Deze deelnemer is enthousiast: “Allereerst mijn complimenten aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Ik heb heel veel geleerd: ik ben er helemaal ingedoken deze week. Voor mij was het echt een studieweek. Ik kan hiermee aan de slag en heb veel informatie om terug te brengen naar de rest van de raad. Tijdens een van de workshops heb ik gezegd; ‘als cliëntenraden hebben we een beetje energie nodig’. Die heb ik precies gekregen. Ik wil iedereen bedanken, voor hun input en ervaringen. Sommige mensen zitten echt al heel lang in een raad. Ik zie er naar uit om iedereen weer te ontmoeten”.

Opening Week vd Medezeggenschap terugkijken

De opening van de Week van de Medezeggenschap door de twee LOC-coördinatoren is hieronder terug te kijken.

Sessies terugkijken

Terugkijken sessies
Hier op ons platform vind je een overzicht met webinars en sessies die je op aanvraag terug kunt kijken.

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cor Kil Voorzitter Clientenraad Nicolaas te Lutjebroek (Omring Zorginstelling) 3 jaar geleden

Was een mooie opening.
Goede uitleg o.a. over het instemmingsrecht bij Kwaliteitsplan en Corona

Reageer op dit bericht
willeke krijgsheld 3 jaar geleden

Dank je wel Cor, voor je reactie. Er is nu ook een webinar specifiek over de cliëntenraad en corona terug te kijken, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. www.clientenraad.nl/…rugkijken/

Reageer op dit bericht

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese