Vooraan­kondiging landelijke ontmoetingsdag zorg thuis

Geplaatst op 7 maart 2022

Langer thuis wonen en de inzet van zorgtechnologie – Wat betekent dat voor de medezeggenschap? Op 14 april is er een landelijke ontmoetingsdag leden van cliëntenraden en ondersteuners extramurale zorg GGz, VVT, Jeugd. Lees hier de vooraankondiging:

Langer thuis wonen en de inzet van zorgtechnologie – Wat betekent dat voor de medezeggenschap?

Deze ontmoetingsdag op 14 april aanstaande is bedoeld voor leden van cliëntenraden en ondersteuners extramurale zorg GGz, VVT, Jeugd. Het wordt een hybride bijeenkomst: het is mogelijk om op locatie (omgeving Den Bosch / Utrecht) aanwezig te zijn en het is mogelijk om online deel te nemen.

De ontmoetingsdag biedt een gevarieerd en interactief programma. We delen ervaringen over gebruik van zorgtechnologie, gaan in gesprek over onder meer het inzetten van zorgtechnologie thuis, we verkennen de praktische en de ethische kanten en de rol van de medezeggenschap.

Er is volop ruimte om ervaringen met zorgtechnologie en dilemma’s te delen en met elkaar te bespreken. Deze ontmoetingsdag gaat de cliëntenraad helpen om het gesprek aan te gaan met cliënten, naasten en organisatie als het gaat om inzet van zorgtechnologie.

Het definitieve programma volgt op korte termijn. Houd daarvoor de wekelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese