Belangenbehartiging

LOC Waardevolle zorg werkt in een groot netwerk van mensen, professionals en organisaties. Bijvoorbeeld in de politiek, bij branche- en beroepsorganisaties en patiënten- en cliëntenorganisaties. Op deze pagina vind je informatie en voorbeelden hoe we op deze plekken vanuit onze visie Waardevolle zorg en vanuit signalen van cliëntenraden en vernieuwingsbewegingen invloed uitoefenen om mogelijk te maken dat we uitgaan van wat mensen nodig hebben.

Signalen delen

LOC ontvangt graag signalen van ervaringen of zorgen die er zijn. Deel deze graag met ons, zodat we deze kunnen meenemen. Voel je vrij om contact op te nemen met de Vraagbaak van LOC via 030 – 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl. Ook kun je een reactie achterlaten op dit platform via clientenraad.nl/praat-mee.

Belangenbehartiger namens LOC

Maak ook kennis met Mariëlle Cuijpers, belangenbehartiger namens LOC “Ik signaleer en luister naar knelpunten, problemen en vragen vanuit cliëntenraden en van de vernieuwingsbewegingen. Voor ons staat altijd de mens voorop. Dit blijf ik onder de aandacht brengen.” Lees verder

Subthema's

Waar ben je naar opzoek?

Praktijkvoorbeelden (30)

Praat mee (20)

Publicaties (1)

Handreiking bezoek en sociaal contact Uitbraken van virussen & ziekteverwekkende micor-organismen in verpleeghuizen

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese