(Online) Opening Week van de Medezeg­genschap 2023

  • 2 oktober 2023
  • 10:00 - 11:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Hoe ga je als cliëntenraad om met landelijke verkiezingen, bezuinigingen en lokale (mede)zeggenschap? LOC coördinator Marthijn Laterveer geeft op basis van de actualiteit een toelichting op de landelijke belangenbehartiging van LOC, zowel in ouderenzorg, jeugdzorg, ggz en gehandicaptenzorg.
We bespreken met cliëntenraden wat zij, gezien de landelijke ontwikkelingen, kunnen betekenen voor mensen in de lokale (mede)zeggenschap. En er is ruimte voor het stellen van vragen.

Kosten

Tijdens de Week van de Medezeggenschap zijn alle cursussen en bijeenkomsten kosteloos voor zowel leden als niet-leden van LOC.

Is je cliëntenraad nog geen lid van LOC en wil je meer weten over de lidmaatschapsvoordelen? Op de pagina lid worden staat alle informatie over het lidmaatschap.

Hoe werkt een online cursus?

De opening wordt online verzorgd door een van de LOC-medewerkers. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online opening.
Ongeveer een week van te voren ontvang je een duidelijke instructie hoe de online opening in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online cursus heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese