Regionale bijeen­komst cliënten­raden Noord-Brabant

Op 30 oktober 2023 organiseert het LOC regionaal team Noord-Brabant een boeiende bijeenkomst voor cliëntenraden in Noord-Brabant, waarbij alle sectoren in de zorg welkom zijn.

Antoinette Reerink, senior adviseur van De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving, onze gastspreker is. Zij is een van de samenstellers van het rapport ‘Anders leven en zorgen’, een mogelijk antwoord op ons thema De toekomst van de ouderenzorg.

Antoinette Reerink schetst in het kort de problematiek die op de ouderenzorg afkomt. Vervolgens staat zij uitgebreid stil bij de oplossingsrichtingen die in het rapport ‘Anders leven en zorgen’ worden beschreven. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Vervolgens gaan we samen in gesprek over wat deze informatie en toekomstverwachtingen betekenen voor de rol van cliëntenraden.

Programma

13.15 uur – Inloop

13.30 uur – Welkom door de dagvoorzitter 

13.40 uur – ‘Anders leven en zorgen’ door Antoinette Reerink, senior adviseur RVS

14.40 uur – Pauze

15:00 uur – Samen in gesprek over wat deze informatie betekent voor de rol van cliëntenraden 

16.15 uur – Afronding en mogelijkheid tot napraten tijdens de borrel

Kosten

Deelname voor LOC leden is gratis. Andere cliëntenraden zijn ook welkom, de kosten voor niet-leden zijn €35,- per persoon. Is je cliëntenraad nog niet lid van LOC? Bekijk hier de lidmaatschapsvoordelen.

Aanmelden

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor deze cursus.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese