Sparsessie Van medezeg­genschap naar zeg­genschap

  • 5 oktober 2023
  • 10:00 - 11:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Tijdens deze online sessie gaan we in gesprek naar aanleiding van de podcast ‘van medezeggenschap naar zeggenschap’. In deze podcast schetst LOC een nieuw perspectief op de zeggenschap over en de organisatie van zorg: het is tijd dat mensen in hun wijk of dorp kunnen bepalen hoe zij zorg en welzijn georganiseerd willen hebben. Wat zij samen kunnen organiseren en wat zij van organisaties nodig hebben. Dit vraagt om een omkering van denken. We zijn benieuwd naar jouw ideeën hierbij!

Podcast Van medezeggenschap naar zeggenschap:

Meer hierover? Lees ook het artikel Laat mensen in dorp en wijk beslissen over zorg en welzijn – LOC Cliëntenraden (clientenraad.nl) uit de nieuwe Zorg & Zeggenschap.

Kosten

Tijdens de Week van de Medezeggenschap zijn alle cursussen en bijeenkomsten kosteloos voor zowel leden als niet-leden van LOC.

Is je cliëntenraad nog geen lid van LOC en wil je meer weten over de lidmaatschapsvoordelen? Op de pagina lid worden staat alle informatie over het lidmaatschap.

Hoe werkt een online cursus?

De Sparsessie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online Sparsessie.
Ongeveer een week van te voren ontvang je een duidelijke instructie hoe de sparsessie precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online Sparsessie heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de Sparsessie, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese