Brochure Ondersteuner cliënten­raad

Geplaatst op 2 juni 2022

Brochure ondersteuner

In de brochure Ondersteuner cliëntenraad lees je de LOC-visie op de functie, rol en positie van de ondersteuner cliëntenraad. De brochure geeft handvatten hoe de ondersteuner zijn rol in kan vullen. In deze brochure houden we een aantal praktijkverhalen tegen het licht. En krijgt de relatie tussen ondersteuner en cliëntenraad/bestuurder nadrukkelijk de aandacht. Organisatorisch gezien bevat deze brochure handige bijlagen, zoals het stappenplan om de behoefte aan ondersteuning vast te stellen, en een nadere functieomschrijving.

De vernieuwde brochure Ondersteuner cliëntenraad is mede mogelijk gemaakt door en exclusief voor alle aangesloten cliëntenraden van LOC – en hun ondersteuner. Wil je de volledige brochure ontvangen? Leden van LOC kunnen de brochure Ondersteuner cliëntenraad aanvragen via onderstaande knop, of neem contact op met de Vraagbaak van LOC.

Download hier een inkijkexemplaar van de vernieuwde brochure Ondersteuner cliëntenraad. Lees meer over de voordelen van van het LOC-lidmaatschap op clientenraad.nl/word-lid.

Verdieping voor ondersteuners

Naast de uitgebreide brochure, zijn er nog tal van mogelijkheden om verdieping te vinden in je rol als ondersteuner. Zo starten we na de zomer weer een Leergang ondersteuners, kun je aanhaken bij een intervisiegroep en organiseren we twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst voor ondersteuners. Bekijk de mogelijkheden voor verdieping voor ondersteuners.

Download artikel als PDF

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

T Bijsterbosch 10 maanden geleden

Wij zijn op zoek naar een functieomschrijving van beleidsondersteuner voor clientenraden. Heeft iemand hier een goed voorbeeld van? 

Reageer op dit bericht

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese