THe blad ter ere van 200 onver­wachte visites Dames THe in verpleeg­huizen

Geplaatst op 23 januari 2020

De Dames THe gaan al jaren onverwachts door heel Nederland op visite in de langdurige ouderenzorg en meten de temperatuur van het ervaren Thuis voelen. En delen hun aanbevelingen van iedere visite in een inspirerende en herkenbare THe Blik. Ter ere van 200 visites publiceerden zij een bundeling van de 25 leukste THe blikken.

200 onverwachte visites

De Dames THe (Hetti Willemse en Tineke van den Klinkenberg), startten 9 jaar geleden met het onverwachts bezoeken van verpleeghuizen om te ervaren hoe het op een locatie gesteld is met het Thuis voelen. Tijdens deze visites doen zij aanbevelingen, die ook voor andere verpleeghuizen inspirerend zijn. Vorig jaar legden de Dames THe hun 200e bezoek af. Ter ere daarvan publiceerden zij een bundeling van de 25 leukste THe blikken in een THe blad: “het gaat vaak om de kleine en gewone dingen die ertoe doen en zo in te voeren zijn”, aldus Hetti Willemse.

Al langere tijd werkt LOC samen met Hetti Willemse en Tineke van den Klinkenberg. Onder andere in de trajecten Cliënten vertegenwoordigen bundelen wij de krachten om Waardevolle zorg en Thuis voelen in verpleeghuizen te vergroten.

Meer weten?

"De tien THema's van de Dames THe in het THe Blad"
“De tien THema’s van de Dames THe in het THe Blad”
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese