Terug­kijken Week van de Medezeg­genschap

Van 5-9 oktober 2020 organiseerde LOC Cliëntenraden de allereerste Week van de Medezeggenschap. Dit jaar een 5-daags online evenement volop interactieve en inspirerende sessies. De activiteiten gingen in op allerlei concrete onderwerpen uit de cliëntenraadspraktijk. Over wat de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018) betekent voor je werk. En over hoe je ‘bijdragen aan Waardevolle zorg’ het uitgangspunt kunt laten zijn van activiteiten van de raad. Deze pagina bevat de links naar webinars en sessies die je terug kunt kijken.

Exclusief voor leden LOC

Graag willen we er op wijzen dat deze webinars exclusief beschikbaar zijn voor cliëntenraden die lid zijn van LOC en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
De link naar deze pagina mag niet zonder toestemming van LOC verder verspreid worden. 

Dankzij de bijdrage van onze leden konden wij deze Week van de Medezeggenschap organiseren. En kunnen we steeds nieuwe vormen van dienstverlening (webinars, publicaties, online trainingen) blijven ontwikkelen.

Terugkijken Week van de Medezeggenschap

De volgende webinars en interactieve sessies zijn beschikbaar om terug te kijken. Klik op de link om de betreffende webinar/sessie te openen.

Terugblik en verslagen Week van de Medezeggenschap

Wil je meer weten over de allereerste Week van de Medezeggenschap?

Van iedere dag van de Week van de Medezeggenschap is er een algemeen verslag:

Deze extra nieuwsbrief vanuit LOC Cliëntenraden biedt een compact overzicht van de Week van de Medezeggenschap. Deze kun je makkelijk doorsturen en delen met andere geïnteresseerden.

Bekijk alvast de opening van de Week van de Medezeggenschap

LOC-coördinatoren Marthijn Laterveer en Thom van Woerkom openden op 5 oktober de allereerste Week van de Medezeggenschap, een initiatief van LOC Cliëntenraden.

Medezeggenschap doen we samen

We bedanken graag iedereen voor de waardevolle bijdrage, inbreng en uitwisseling tijdens deze week. Medezeggenschap doen we samen!

Deze eerste Week van de Medezeggenschap vond plaats met, door en voor cliëntenraden en anderen: zo waren er bijvoorbeeld bijdragen van verschillende brancheorganisaties, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, toezichthouders, Vilans en zorgkantoren. 

De Week van de Medezeggenschap is mogelijk gemaakt door alle bij LOC aangesloten cliëntenraden.

Meer weten?

  • Heb je een vraag? Neem graag contact op met de Vraagbaak van LOC via 030 – 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese