Bijeen­komsten “in gesprek met het zorgkan­toor” – september 2021

Geplaatst op 23 augustus 2021

In september organiseren we samen met Zorg & Zekerheid en Zilveren Kruis nog een drietal bijeenkomsten. Het doel van deze bijeenkomsten is om in gesprek te gaan en waardevolle informatie uit te wisselen met betrekking tot het kwaliteitsplan. Er is nog plaats voor de bijeenkomsten op 7 en 10 september.

Deze bijeenkomsten in september zijn in vervolg op de bijeenkomsten die we in mei/ juni organiseerden met de zorgkantoren CZ, VGZ en Menzis. Meer lezen over de ervaringen van deze eerste serie van bijeenkomsten kan hier

Voor de bijeenkomst van 7 september met zorgkantoor Zorg & Zekerheid zijn nog plaatsen vrij. Ook voor de bijeenkomst van 10 september met zorgkantoor Zilveren Kruis zijn nog enkele plaatsen vrij. De bijeenkomst met Zilveren Kruis van 13 september is vol. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan door te klikken op de bijeenkomst van je voorkeur:

Naast deze drie bijeenkomsten, organiseren we tijdens de Week van de Medezeggenschap een drietal online sessies “zorgkantoor, cliëntenraad en bestuurder”. Tijdens deze bijeenkomsten willen we kijken vanuit de verschillende perspectieven (cliëntenraad, bestuurder en zorgkantoor). We kijken daarbij hoe er gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel om de kwaliteit van zorg voor de bewoners goed te houden en te verbeteren. 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese