Wat vindt u van het aanbod van LOC?

Geplaatst op 29 januari 2024

LOC heeft een uitgebreid aanbod aan producten en diensten. Maar sluit dit aanbod wel genoeg aan bij de behoefte van onze leden? En kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren? Om deze vragen te kunnen beantwoorden laat LOC in de komende weken een evaluatieonderzoek uitvoeren.

Bent u wel eens bij een bijeenkomst of cursus geweest? Of heeft u wel eens een publicatie opgevraagd bij de vraagbaak? En zo ja, was u er tevreden over? Aan de hand van de antwoorden op deze en andere vragen stellen we aandachtspunten en verbeterpunten op waar we de komende tijd mee aan de slag gaan. Zodat we cliëntenraden zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en samen kunnen (blijven) werken aan waardevolle zorg.

Uw mening is belangrijk!

Het onderzoek bestaat uit een schriftelijke, digitale vragenlijst. Elke aangesloten cliëntenraad krijgt via de voorzitter en ondersteuner een uitnodiging met een link naar deze enquête toegestuurd. Als er meerdere personen binnen uw cliëntenraad de vragenlijst in willen vullen, kan dat ook. Meer hierover leest u in de brief waarin u uitgenodigd wordt om deel te nemen aan het onderzoek. Deze brief wordt begin februari per mail verstuurd door Van Loferen & Partners, het bureau aan wie LOC gevraagd heeft het onderzoek uit te voeren.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese