Coronavirus

Nog steeds gaat er in onze samenleving veel aandacht naar bescherming tegen het coronavirus, ook in de zorg. De corona-aanpak vraagt een evenwicht tussen menselijkheid en veiligheid. En dat doe je met elkaar: de mensen die zorg krijgen, hun naasten en de hulpverleners. De cliëntenraad heeft een belangrijke rol om in alle afwegingen vooral de menselijkheid te blijven bewaken. En het perspectief van bewoners en naasten in te brengen.

Het is als cliëntenraad daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. En goed te blijven afstemmen met de gesprekspartner binnen de zorgorganisatie over de actuele situatie en stappen die gezet worden.

In dit thema vind je informatie speciaal voor clientenraden omtrent het coronavirus. We hopen dat cliëntenraden via deze weg elkaar ook zullen opzoeken, ervaringen delen en ideeën uitwisselen.

Heb je een oproep, vraag, een ervaring die je omtrent het coronavirus en cliëntenraden zou willen delen? Op www.clientenraad.nl/praat-mee kun je een bericht plaatsen.

Waar ben je naar opzoek?

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.