Verdieping in actuele thema’s: workshops door LOC

Geplaatst op 14 augustus 2019

Cliëntenraden hebben veel op hun bord. Van nieuwbouwplannen, ambulantisering tot vrijheid en veiligheid: een breed scala aan onderwerpen is relevant bij het vertegenwoordigen van cliënten. Zodat de zorg beter aansluit op de wensen en behoeften van de mensen die zorg nodig hebben. En daarmee bijdraagt om een waardevol leven te kunnen (blijven) leiden. Soms kan het helpen om als cliëntenraad op een bepaald onderwerp weer even de diepte in te gaan. Om nieuwe kennis op te doen, geïnspireerd te raken en met andere cliëntenraden ervaringen uit te wisselen. En daarna weer met een frisse blik te gaan voor meer Waardevolle zorg in de situatie waar je invloed mag uitoefenen.

Verdieping en inspiratie, ontmoeting en uitwisseling

LOC organiseert dit najaar weer volop themabijeenkomsten en workshops. Er is volop gelegenheid voor verdieping en inspiratie, ontmoeting en uitwisseling met anderen. Bij welke bijeenkomst of workshop mogen we je begroeten? Voor meer informatie en om je aan te melden klik je op het betreffende onderwerp:

Onderwerpen:

Workshops tijdens het congres op 4 december

Tijdens het congres voor cliëntenraden op 4 december verzorgen adviseurs van LOC ook een breed scala aan workshops. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over het programma van dit congres. Aanmelden voor het congres kan nu al via deze link.

Workshops op locatie

Deze en nog vele andere workshops kunnen adviseurs van LOC ook op locatie geven. Een leuke manier om verdieping te geven aan een heidag over medezeggenschap. Of als (onderdeel van) een jaarlijkse scholing van de cliëntenraden.

Kijk voor meer mogelijkheden in de Inspiratiegids van LOC, of neem contact op met de vraagbaak via vraagbaak@loc.nl of 030 – 284 3200

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese